Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkold a kocsit

Játszották 72 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a kiadás egy igen ügyesen kitalált és élvezetes parkoló játék neked, most. Próbáld meg leparkolni az autót több, mint 100 különböző szinten, ebben a parkolós játékban. Jelöld meg az autó irányát úgy, hogy megrajzolod az útvonalat az ujjoddal az érintőképernyőn vagy ha számítógépen vagy, akkor az egérrel. Vigyázni kell, nehogy ütközzön az autó az adott pálya akadályai között. Érezd jól magad. A játék főbb jellemzői: különböző helyszínek, különböző nehézségű pályák, 100+ különböző szint, modern parkolás, váltotatos kihívások. Na hajrá, ne csak olvasgass, hanem mutasd meg parkolási képességeid a mobilodon, vagy a számítógépeden!

Irányítás, működés:
Rajzold meg a parkolási útvonalat az egérrel, vagy az ujjaddal a mobil képernyőjén

Kategóriák:

3D Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!