Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkold le a kocsim

Játszották 235 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
Ebben a játékban (Park my car), amelynek címe Parkold le kocsim, természetesen az a feladat, hogy parkolj le egy autót. Remek, vidám, kissé kocka autókkal kell közlekedni, amolyan kicsit retro parkolós játék, de nagyon szuper kis kiadás. Vigyázz, mert úgy kell leparkolnod az autóval, hogy nem koccansz se más autóval össze, se fallal, se semmi mással. Ehehz bizony ügyesség kell és parkolási érzék. Játszd online vagy mobilodon. Sok sikert!

Irányítás, működés:
Ehhez a játékhoz elég az egér, vagy az érintőképernyő

Kategóriák:

Autós Ügyességi Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!