Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkolj ki

Játszották 117 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Parkolj ki játék egy igazi kihívást jelentő és addiktív kirakós, logikai és autós játék. Segíts kijutni az autóval ebből a sok nehéz parkolási helyzetből. Próbálj minél kevesebb mozdulattal befejezni a játékot és sok pontot szerezni. Fejleszd a logikád és az IQ-dat és a problémamegoldó képességedet. Az a feladat, hogy az akadályok mozgatásával ki kell hoznod az autót a kijárati kapun. Ennek eléréséhez egyszerűen mozdítsd el a blokkoló járműveket. A játék 4 nehézséggel érkezett hozzátok. a kezdő szinttől kezdve a szakértő fokozatig. Kimerítően logikailag gazdag játék tehát ez. Sok sikert!

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyődet a tárgyak mozgatásához

Kategóriák:

Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!