Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkoló kocsi

Játszották 41 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Kicsi kocsi újra parkol! Segíts ennek az autónak leparkolni szépen a kijelölt helyre. Az autó a rajzolt vonalaknak mentén, annak megfelelően mozog, és amikor egy parkolóba kerül, áthalad az ellenőrző ponton. Ha végigviszel egy feladatot, akkor sok új pálya és nehézségi fok vár rád egészen a végéig! Rajzold meg neki az útvonalát a parkolóig, úgy hogy ne ütközzön semmivel és kikerülje az akadályokat. A parkolós játékok szerelmesei most sem csalódhatnak, egyszerű, de remek kiadás vár rátok! Mobilon és online is játszható remek parkolós játék. 3D-ben, felülnézetből kell parkolni. Sikeres parkolást kívánunk, érezd jól magad oldalunkon!

Irányítás, működés:
Használd az egeredet, vagy az érintőképernyődet az útvonal megrajzolásához

Kategóriák:

3D Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!