Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkolós szenvedély 1

Játszották 114 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a játék magyarul Parkolós szenvedély 1. (angolul Parking Fury 1) az egyik legnépszerűbb parkolós online játék a weben, ami okostelefonon is játszható. Több részes, ez most az első része, de érdemes játszani minden részével, ha rákerestek az oldalon. Parkolja le az autódat ebben a csodálatos html5 parkolós játékban. Próbálj meg nem eltalálni semmit, különben ráfázik a játékos, meg kell fizetni a költségeket! Parkolj úgy, mintha valóságban lennél, óvatosan! Vezesd a járműveket, keresd meg a parkolóhelyeket és tedd le oda a kocsidat. Pontosan illeszkedjen az autó a kijelölt helyre! Sok sikert kívánunk az ingyenes szenvedélyes, azaz hobbis parkoláshoz!

Irányítás, működés:
Használd a nyíl gombokat vagy ha okostelefonnal, mobillal jöttél az oldalunkra, akkor az érintőképernyőn megjelenő kormányt és pedálokat

Kategóriák:

Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!