Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkolós szenvedély 2

Játszották 113 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a játék magyarul Parkolós szenvedély 2. (angolul Parking Fury 2) az egyik legnépszerűbb parkolós online játék a weben, de immáron ez a második része, ami okostelefonon is játszható. Minden része nagyon szuper, több részes, ez most tehát a második része. Parkold le az autódat ebben a kiváló html5 parkolós játékban. Parkold le az új részben található új autókat az üres parkolóhelyeken anélkül, hogy más autókat veszélyeztetnél vagy akadályokba ütköznél. Sok sikert kívánunk az ingyenes szenvedélyes, azaz hobbis parkoláshoz!

Irányítás, működés:
Használd a nyíl gombokat számítógépeden a billentyűzeten, vagy az érintőképernyődet okostelefonon, táblagépen

Kategóriák:

Akció Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!