Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Parkolós szenvedély 3

Játszották 86 alkalommal.

66% (2/3)
Részletes bemutatás
A népszerű parkolós játék új, harmadik része is felkerült oldalunkra. Az autós parkolós játékok rajongói már ismerhetik az első két részt. Ez a harmadik rész talán még szuperebb, még kiemelkedőbb és még szebb mint az első részek, természetesen ha nem ismered őket, akkor keress rá oldalunkon és játssz azokkal is. Ebben a harmadik részben szuper kocsik, remek pályák várnak rád. Vezesd a járművedet egy üres parkolóhelyre, anélkül, hogy más autókba, akadályokba, falakba, tárgyakba ütköznél. Ne karcold meg a kocsidat, hanem óvatosan vezess és parkolj, finoman manőverezve a kocsiddal. Ügyelj arra, hogy ne sértsd meg a közeli autókat. Nagyon szép a grafika, az autóknak még világít a fényszórójuk is, igazán hangulatos így, a zene pedig kiváló! Játszd PC-den, okostelefonodon, mobilodon, tableteden, táblagépeden ez a nagyszerű parkolós játékot! Jó és helyes parkolást kívánunk!

Irányítás, működés:
Számítógépeden használd a nyíl gombokat, ha okostelefonnal, mobillal jöttél az oldalunkra, akkor pedig az érintőképernyőn megjelenő kormányt és pedálokat nyomogasd

Kategóriák:

Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!