Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Piros autós parkolós játék

Játszották 43 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Klasszikus 2D autós parkolós játék, amelyben egy piros autót kell leparkoltatnod. Parkold le a kocsidat ügyesen. Mivel nincs sofőr, ezért neked kell most parkolnod. Minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújthat ez a játékocska. Egérrel vagy érintőképernyővel jelöld ki a kocsi útvonalát, hogyan parkoljon. A játék célja, hogy autóval eljuss a parkolóhelyre. Készítsd el tehát az utat és autó követni fogja. Ne törjd össze tárgyakkal, autókkal vagy bármi mással a parkoló piros autót. Ügyesen!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel jelöld ki a kocsi útvonalát

Kategóriák:

2D Autós Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!