Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Super Mario Bros hősei

Játszották 52 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy remek Super Mario online kiadású mobil kompatibilis játék, amelyben futni kell Márióval, azaz a Super Mario Bros hősei, vagy angolul Super Mario Bros Riders. Természetesen számítógépen és mobilon is játszható! Csatlakozz ebbe a futós, ugrós versenybe a gomba és a mágikus csillagok rajzfilmes, mesés világában. Válaszd ki Máriót, vagy annak bármelyik barátját, játssz Luigivel, Toadette-vel vagy Toaddal, segíts nekik biztonságosan eljutni, vagy elfutni minden pályán és szinten a várakba és kastélyokba, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a gyönyörűen szép hercegnő megmentéséhez, ami ugye a célt jelenti. Játssz ebben a gyönyörű Mario World játékban! Nagyon szuper árkád zenéje is van a játéknak! Kellemes időtöltést ehhez a remek kiadáshoz!

Irányítás, működés:
Egér kattintás vagy érintőképernyő megnyomásával, megérintésével kell ugrani

Kategóriák:

Árkád Ügyességi Legjobb Mászkálós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!