Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Super Mario fuss 2

Játszották 41 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Máris itt a népszerű játék második része, a Super Mario fuss 2 kiadása. Ez egy újfajta Mario játék, amelyet akár egy kézzel is játszhatsz. Játssz, hogy megmentsd a hercegnőt és megmentsd a világot. Jó kell időzíteni az akciókat, hogy ezzel remek ugrásokat, levegő pörgetéseket és falugrásokat vonhass össze. Gyűjtsd össze az érméket és érd el a célt! Vásárolj új karaktereket a boltban, és minden játékszinten játssz, hogy a hercegnőt megtaláld és megmenthesd. Sok sikert minden mászkálós és máriós játék rajongónak!

Irányítás, működés:
Egér az asztali gépeken vagy érintőképernyő a mobil eszközökön.

Kategóriák:

Árkád Mászkálós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!