Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Száncsengő Jetpack Mikulás

Játszották 47 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy új izgalmas Mikulásos akciójáték, amelyben egy fiatal Mikulással kell megküzdened akadályokkal. Kapaszkodj fel egy sugárhajtással működő jetpackra, találd meg a kiutat, de kerüld el a lézereket, az elektromos mezőket és az összes akadályt. Élve kell kijutnod a pályákról! Gyűjtsd össze az érméket és vásároljon új erőforrásokat és megjelenéseket. Érj el magas pontszámot! Hajrá fiatal Mikulás!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel irányítsd

Kategóriák:

Akció Árkád Ügyességi Karácsonyi Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!