Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Szánkós figurák

Játszották 50 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Fedezd fel a Mikulással ezt a havas tájat és szánkózd be ügyes figurákkal! Csinál szuper szánkós mozdulatokat és figurákat! Használd az egeret, vagy az érintőképernyőt a szánkó balra, vagy jobbra mozgatásához. Kerüld el az akadályokat és vedd fel a legtöbb ajándékot. Vigyázz, mert a havas, jeges pályákon hamar gyorsul a szánkó! Juss minél messzebb!

Irányítás, működés:
Egér: bal egérgomb; Mobil: érintőképernyő

Kategóriák:

Ügyességi Havas Karácsonyi Mikulásos Motoros Téli Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!