Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Szörnyverdás foci

Játszották 172 alkalommal.

100% (2/2)
Részletes bemutatás
Ez egy nagyon mókás monster truck az az szörnyverdás focis játék. Egy ritka pillanatok egyike ez a mai, hiszen most egy olyan különleges játékot találtál, ami egyszerre focis is és autós is. Ha mindkettő kategóriát szereted, akkor nagy kedvenced lehet ez a játék. Sokan úgy is nevezik ezeket a nagykerekű autókat, hogy szörnyeteg autók, vagy óriás terepjárók. Mit szólnál egy remek futballmeccshez a ilyen nagykerekű autókkal? Ha készen állsz, ugorj be egy ilyen szörnyeteg teherautóba és kezdd el az akciódús futballmeccset! Nagyon mókás csatákat lehet vívni. Juttasd be a labdát az ellenfél autó kapujába. Légy te az erősebb monster teherautó! Érezd jól magad!

Irányítás, működés:
Szóköz a rugás, nyilak az irányok. Mobilon pedig a megjelöl ikon gombokkal érintőképernyővel.

Kategóriák:

Autós Fiús Focis Kamionos Legjobb Sport


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!