Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Tenisz világbajnokság

Játszották 91 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy igazán magas minőségű teniszes mobil online játék, amellyel akár a számítógépeden is játszhatsz. A Tenisz világbajnokság játék (angolul World Tennis Masters) egy realisztikus, szép grafikával rendelkező, gyors és folyékony vezérlési módot kínáló mobilos és számítógépes alkalmazás: csúsztasd ujjad a labda eltalálásához vagy adogatásához. A játék egyedülálló, hisz játékosok hatalmas választékát kínálja, amelyek közül választhatsz és lehetővé teszi neked a kedvenc játékosod sikeres útra terelését a négy Grand Slam-tornán. Olyan érzés, mintha az igazi teniszjátékot játszanánk. Tapasztald meg milyen remek játékot adtak ki, hogy te most mindenféle pénz fizetés nélkül azonnal játszhass online! Játék jellemzők: - Gyors játék mód és Világtúra mód - A reális 3D fizikai rendszer, pontos és vizuális vezérlő mód a valós játék szimulálásához. Sok sikert ehhez a sportos teniszes játékhoz!

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyődet mobilodon, tableteden

Kategóriák:

3D Sport Teniszes Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!