Törpös főzős játék

Játszották 1126 alkalommal.

100% (4/4)
Részletes bemutatás:
Lépj be a Hupikék törpikék varázslatos világába és csatlakozz Törpös főzős játékhoz, a falusi fesztiválra való felkészülés izgalmas kalandjaiban. Ebben a törpös sütős, főzős játékban a te felelősséged, hogy gondoskodj a legfinomabb és legcsábítóbb ételekről, amelyek garantáltan mosolyt csalnak minden törp arcára. Ez a játék nem csak a sütés, főzés és dekorálás művészetét mutatja be, hanem a vendégvárás és a tökéletes vendéglátás fortélyait is.

Süss finom, piskótától duzzadó muffinokat, aranybarnára sütött palacsintákat és lágyan olvadó fánkokat, amelyek már messziről is elcsábítják majd a töpicsekeket. De az igazi művészet a dekorálásban rejlik: csillogó mázak, édes lekvárok és színes cukorgömbök segítségével varázsolj minden süteményedre egyedi és lenyűgöző megjelenést. A kreativitásod és ügyességed határtalan lehetőségeket nyit meg a sütik dizájnolásában.

Azonban a falusi fesztivál nem csak édességekről szól. Készíts el finom teát, frissítő gyümölcslevet és egyéb italokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a törpök ízletes falatjait. Minden vendég más és más, így ügyelj rá, hogy mindenkit a megfelelő ízvilágú itallal és süteménnyel lepj meg.

Minden szintnek egyedi célja van: szolgáld fel a megfelelő falatokat a megfelelő hupikékeknek, akik látogatják a standodat. Az idő szorításában gyorsan süss, de ugyanakkor gondoskodj a tökéletes dekorálásról és az ízletes italokról is. A törpös, mobilos játék a sütés és vendéglátás művészetének játékos megtestesítése, ahol minden egyes sütivel és itallal olyan élményt teremthetsz, amelyre a törpöcskék sosem fognak elfeledkezni! Találkozz Törpillával, Hamival és a többiekkel...

Irányítás, működés:
Ha mobil vagy tableted van, akkor használt az érintőképernyőd a gombok nyomogatásához. Ha számítógépen vagy, akkor az egered lesz segítségül. Jó sütés, főzést kívánunk a törpök mesés világában!

Kategóriák:

Ügyességi Főzős Lányos Legjobb Mesés Vicces