Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Tűzoltó brigád

Játszották 63 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy tűzoltó kamionnal kell kivonulni a helyszínre és a házaknál tüzet oltani. Vannak segéd tűzoltó kutyák is, amelyet irányíthatsz. Segíts oltani a tüzet ebben a remek játékban. Szeretnél a tűzoltóságnál dolgozni, tűzoltóvá válni és jó embereket megmenteni? Most itt a lehetőség akár az okostelefonodon! Gyere ide, és játszd az új játékunkat: Tűzoltó brigád. Gyorsan ugorjatok be a tűzoltó kocsiba, induljatok el ízibe, időben érjetek a helyszínre és oltsatok el minden szikrát és tüzet. A játékban fejlesztheted képességeidet, hogy még jobb tűzoltóvá válhass. Érezd jól magad egy kemény tűzoltós játékban!

Irányítás, működés:
Használd a billentyűzet iránygombjait, vagy az érintőképernyődön megjelenő vezérlő gombokat

Kategóriák:

Akció Állatos Kamionos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!