Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Ütközős autós verseny

Játszották 69 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez egy nagyon szuper mobilos autós játék. Meg kell nyerni a versenyeket, miközben ütközéssel eltávolítod a többi ellenfelet az autópályáról, vagy akár gyakran elég lehet csak megelőzni. Ez egy online játék, tehát más emberi ellenfelek is bekapcsolódhatnak a játékba, ha pedig regisztrálsz a játék kiadó felületén, akkor saját becenevet is adhatsz magadnak. A játékosok becenevei és ország zászlói látszanak a kocsik fölött verseny közben. Ha nem szeretnél most regisztrálni, akkor is teljesen játszható, csak zárd be a regisztrációs kérdést az X bezárással! Fejlesztheted az autótad is, reklám nézéssel is kaphatsz extrákat, ha a videó linkre kattintasz, amivel még tovább fejlesztheted a járművedet! Előzd meg tehát vagy dobáld le őket az útról, hogy nyerhess, így érméket szerezz, amiből fejleszthetsz. Egyesítsd az autókat a garázsban, hogy még erősebbeket kocsikat nyithass ki! Te leszel a legfélelmetesebb és legvakmerőbb sofőr mind közül? A játék kiemelkedő: sok különböző autó választható kinyitáskor, amelyek egyre gyorsabbak, jobbak, szebbek és szép pályák. Egyszerű irányítás, balra, jobbra mozgatással. Őrült mennyiségű érme és feledhetetlen versenyek várnak rád!

Irányítás, működés:
Balra, jobbra kell mozgatni egérrel, nyíl gombokkal, vagy érintőképernyővel

Kategóriák:

Autós Árkád Fiús Legjobb Multiplayer Versenyes Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!