Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Városi parkolás

Játszották 47 alkalommal.

50% (1/2)
Részletes bemutatás
Ez a kiadás egy nagyvárosi parkolós játék, Városi parkolás. Nagyon szép grafika, remek autós fizikai megvalósítás, realisztikus vezetés és élethű motorhangok jellemzik a játékot. A játék hivatalosan 2D kiadás, de olyan, mintha 3D-ben felülről játszanánk, nagyon jól néz ki az oldal szerkesztői szerint. Sokkal jobb a megvalósítása, mint sok más egyéb parkolós játéknak. Sokan szeretünk vele játszani. Próbáld ki hát te is. Feladat a biztonságos parkolás! Sok sikert hozzá!

Irányítás, működés:
WASD és nyíl gombok, valamint érintőképernyős irányítás a lehetőségek ehhez a kiadáshoz. A megjelenő kormány, gáz és fék gombokat kell tapogatni.

Kategóriák:

2D Autós Fiús Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!