Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Verseny tengerfenéken

Játszották 94 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez egy nagyon különleges autós játék, hiszen óriás akvárium alatt játszódik. Biztos voltál már Budapesten az Aqua parkban, ez a játék ahhoz hasonló óriás akvárium alatti úton játszódik, csak ez egy tenger alatti folyosón. Ugye milyen izgalmas? Nagyon látványos kiadás. Elképzelted már, hogy vezethetsz az óceán alatt? Itt az esély arra, hogy több nehézségi fokozaton és szinten változatos komputeres ellenféllel indulhass és versenyezz a tengerfenéken. Próbáld elkerülni az összes akadályt, gyűjtsd az érméket és a játékbeli pénzt, fejlessz és folyamatosan tartsd a nagy sebességet. hogy győzhess! Sok sikert az ifjú játékosoknak!

Irányítás, működés:
WASD gombok, vagy érintőképernyő mobilról

Kategóriák:

3D Autós Legjobb Sport Versenyautós Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!