Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Vészhelyzeti autók szerelős játéka

Játszották 416 alkalommal.

100% (11/11)
Részletes bemutatás
Ebben a szép játékban vészhelyzeti autókat kell megjavítani, szervizelni, megtisztítani, megszerelni. Három ilyen szolgálati autót választhatsz ki. Mentőautó, tűzoltó autó és rendőr autó. Mikor kimennek a frontvonalba utána sok nehézségekkel jönnek haza. A feladatod, hogy ezek után rendbe tedd ezeket a nagyszerű járműveket. Szinte minden gyerek, fiú és lány szereti az autókkal kapcsolatos játékokat, amilyen ez is. Amikor ilyen csodálatos oktató játékokat játszanak a gyermekek, akkor szinte szükségszerűen képviselik magukat a valódi gép vezetőjeként a képzelet szárnyain. Nagyszerű szerelős játék ez tehát. Jó szórakozást kíván a szerkesztőség!

Irányítás, működés:
Egérrel, vagy ha mobilon játszol akkor érintőképernyővel kezelheted ezt a remek játékot

Kategóriák:

Autós Fiús Kamionos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!