Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Vezess és parkolj

Játszották 60 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Nagyszerű játék! Vezess autókad 3D-ben és amikor jön egy szabad parkoló, csak farolj be és parkolj le oda. Egyre nehezebb pályák várnak rád. Vajon meg tudod oldani a feladatot? Juss el olyan messzire, amennyire csak lehet, végtelen szinten! Titkos meglepetések, jutalmak, kinyitható autók és rengeteg egyéb érdekesség vár rád ebben az újszerű 3D farolós, parkolós játékban. Vajon te leszel a legjobb parkoló sofőr a belvárosban? Légy te a legügyesebb! Vezesd tehát a kocsit a városban és kapásból parkolj be az üres helyekre. Játssz mobilodon, vagy számítógépeden! Jó parkolást minden sofőrnek!

Irányítás, működés:
Egér kattintás vagy érintőképernyő tapogatás okostelefonon

Kategóriák:

3D Autós Ügyességi Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!