Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Vezetés a forgalomban

Játszották 53 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Vezess a forgalomban ebben a kissé retro stílusú autós játékban. Amolyan 2,5D féle, tehát nem is annyira 2 dimenziós, hanem inkább izometrius, valahol a 2D és 3D között. Ez egy izgalmas látványvilágot kölcsönöz ennek a játéknak, így érdemes kipróbálni. Kellemes grafika, szép megvalósítás, egyedi stílus, újszerű módszerrel készült, de kissé retro látványvilágú játék. Játszd mobilon, vagy számítógépeden ezt a remek hangulatú autós játékot és ne add fel könnyen, vidd végig a remek pályákat. Nekünk nagyon tetszik ez az autós játék és neked? Vigyázz, nehogy annyira behúzzon ez a csodás kiadás, hogy egész nap itt ülsz a gép előtt... Tessék kimenni kicsit a levegőre is játék után!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok, vagy érintőképernyő lesz a segítségedre

Kategóriák:

2D Autós Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!