Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Vicces parkolás

Játszották 35 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez nem egy hagyományos parkolós játék! Ez egy vicces kiadás. Itt ugyanis nem úgy kell parkolni, hogy szépen elvezeted a kocsid a kijelölt helyig, hanem 2D-ben, rajzfilmszerű kocsikkal kell csillagokat gyűjteni majd leparkolni a kijelölt helyre. Vigyázz, mert csak korlátozott számban ugrálhatsz a kocsival a parkolóhelyig, mivel egy idő múlva elfogy az üzemanyag. Válassz kocsit és pályát és vidd végig minden nehézségi fokozaton. Vicces, mókás, mulatságos 2D autós parkolós játék gyerekeknek és mindenkinek, aki szereti az autókat a parkolást és a rajzfilmes megjelenést! Sok sikert!

Irányítás, működés:
Egérrel, vagy mobilon és tableten az érintőképernyővel

Kategóriák:

2D Autós Logikai Parkolós Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!