Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Vidám karácsonyi kifestő

Játszották 52 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Vidám karácsonyi kifestő egy ingyenes online színező és gyerekjáték! Ebben a játékban nyolc különböző képet találhatsz, amelyeket a lehető leggyorsabban kell majd kiszínezni ahhoz, hogy a játék végén nagyszerű pontszámot szerezz. 23 különböző szín közül választhat. A színes képet el is mentheted kedvedre. Jó festegetést!

Irányítás, működés:
Egér vagy érintőképernyő használata

Kategóriák:

Karácsonyi


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!