Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Zsúfolt parkolás

Játszották 58 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Parkolj ki a remek kis kocsikkal úgy, hogy ki tudjanak jönni a zsúfolt parkolóból. Vigyázz, nehogy ütközzenek! Remek logikai autós és parkolós játék mindenkinek, aki szereti. A cél az, hogy az összes autót a ki tudd hozni. Mozgasd az autókat vagy teherautókat, hogy elérd a célod. Bármely autó mozgatásához kattints, vagy érintsd meg és húzd előre vagy hátra. Jó szórakozást és sikeres parkolást kívánunk!

Irányítás, működés:
Egér vagy érintőképernyővel húzgáld ki az autókat a parkolóból a nagyvárosba

Kategóriák:

Autós Kijutós Kirakós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!