Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Feltételek

A https://www.mobilosjatekok.hu (más néven "Webhely") webhelyen található vagy ott elérhető összes anyag, információ, szoftver, termék és szolgáltatás (más néven "Tartalom") az "olyan, amilyen" "alapon használható. A tartalmat bármilyen garancia nélkül nyújtjuk.

A Webhely tartalmának használatával kifejezetten elfogadja ezeket a feltételeket. Nem garantáljuk, hogy a webhely tartalma pontos, megbízható vagy helyes; hogy ez a Webhely bármely meghatározott időpontban vagy helyen elérhető lesz; hogy az esetleges hibákat vagy hibákat kijavítják; vagy hogy a Tartalom mentes vírusoktól vagy más káros összetevőktől. A Webhely használata kizárólag saját felelősségére történhet. Bármely, a jelen weboldal használatával megtekintett, letöltött vagy más módon megszerzett tartalom kizárólag saját belátása és kockázata alapján történik, és kizárólag Ön felel a károkért, beleértve korlátozás nélkül a személyi sérüléseket vagy a szorongást, a számítógépes rendszer károsodását vagy az elvesztését bármely tartalom megtekintésének vagy letöltésének eredményeként. A tulajdonos nem tehető felelőssé azokért a problémákért, amelyek a Webhely és annak Tartalmának bármilyen módon történő felhasználásával vagy nem használatával merülnek fel.

Ez a Webhely olyan hirdetéseket és linkeket kínál más harmadik felek webhelyeire, amelyek felett nincs kontrollja. Nem tehető felelőssé ezekért a hirdetésekért és weboldalakért, illetve azok bármely tartalmáért. Tudomásul veszi, hogy ezeket a hirdetéseket és weboldalakat kizárólag saját felelősségére nézi meg és éri el.

A Webhelyet a tulajdonos kifejezett előzetes írásbeli beleegyezése nélkül tilos másolni, sokszorosítani, újraközölni, feltölteni, közzétenni, továbbítani vagy terjeszteni, részben vagy egészben, a tartalom egyedi megtekintésétől eltérő célra. A tulajdonosok szerzői jog által védett tartalmának bármilyen célú módosítása, visszafejtése vagy visszaforgatása tilos. Az eredeti oldalunkra és játékainkra mutató megosztások és linkek elhelyezése természetesen megengedett.

A legtöbb játékunk család és gyerekbarát, ennek ellenére a Webhely 13 év alatt csak szülői felügyelet mellett használható és látogatható!

A webhelyen található játékokat és egyéb tartalmakat, amelyeket nem a webhely tulajdonosa készített és szerzői jogokkal védett, vagy licenceltek, vagy engedélyekkel használják és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezek a játékok szellemi tulajdon és / vagy szerzői jogok és / vagy védjegyek a megfelelő tulajdonosok és / vagy szerzők részéről. Ha Ön egy játék fejlesztője / tulajdonosa / szerzői jogának tulajdonosa, és azt szeretné, hogy a webhely tulajdonosa eltávolítsa, írjon nekünk kapcsolatfelvételi űrlappal.

Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!