Feltételek

A https://www.mobilosjatekok.hu (más néven "Webhely") webhelyen található vagy ott elérhető összes anyag, információ, szoftver, termék és szolgáltatás (más néven "Tartalom") az "olyan, amilyen" "alapon használható. A tartalmat bármilyen garancia nélkül nyújtjuk.

A Webhely tartalmának használatával kifejezetten elfogadja ezeket a feltételeket. Nem garantáljuk, hogy a webhely tartalma pontos, megbízható vagy helyes; hogy ez a Webhely bármely meghatározott időpontban vagy helyen elérhető lesz; hogy az esetleges hibákat vagy hibákat kijavítják; vagy hogy a Tartalom mentes vírusoktól vagy más káros összetevőktől. A Webhely használata kizárólag saját felelősségére történhet. Bármely, a jelen weboldal használatával megtekintett, letöltött vagy más módon megszerzett tartalom kizárólag saját belátása és kockázata alapján történik, és kizárólag Ön felel a károkért, beleértve korlátozás nélkül a személyi sérüléseket vagy a szorongást, a számítógépes rendszer károsodását vagy az elvesztését bármely tartalom megtekintésének vagy letöltésének eredményeként. A tulajdonos nem tehető felelőssé azokért a problémákért, amelyek a Webhely és annak Tartalmának bármilyen módon történő felhasználásával vagy nem használatával merülnek fel.

Ez a Webhely olyan hirdetéseket és linkeket kínál más harmadik felek webhelyeire, amelyek felett nincs kontrollja. Nem tehető felelőssé ezekért a hirdetésekért és weboldalakért, illetve azok bármely tartalmáért. Tudomásul veszi, hogy ezeket a hirdetéseket és weboldalakat kizárólag saját felelősségére nézi meg és éri el.

A Webhelyet a tulajdonos kifejezett előzetes írásbeli beleegyezése nélkül tilos másolni, sokszorosítani, újraközölni, feltölteni, közzétenni, továbbítani vagy terjeszteni, részben vagy egészben, a tartalom egyedi megtekintésétől eltérő célra. A tulajdonosok szerzői jog által védett tartalmának bármilyen célú módosítása, visszafejtése vagy visszaforgatása tilos. Az eredeti oldalunkra és játékainkra mutató megosztások és linkek elhelyezése természetesen megengedett.

A legtöbb játékunk család és gyerekbarát, ennek ellenére a Webhely 13 év alatt csak szülői felügyelet mellett használható és látogatható!

A webhelyen található játékokat és egyéb tartalmakat, amelyeket nem a webhely tulajdonosa készített és szerzői jogokkal védett, vagy licenceltek, vagy engedélyekkel használják és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezek a játékok szellemi tulajdon és / vagy szerzői jogok és / vagy védjegyek a megfelelő tulajdonosok és / vagy szerzők részéről. Ha Ön egy játék fejlesztője / tulajdonosa / szerzői jogának tulajdonosa, és azt szeretné, hogy a webhely tulajdonosa eltávolítsa, írjon nekünk kapcsolatfelvételi űrlappal.